Ofertele din vestul tarii sunt cele mai bune in acest sezon de iarna. In cea mai noua statiune de aici, accesul la toate instalatiile prin cablu este gratuit, fi e ca e vorba de teleschi, telegondola sau telescaun. Oferta a atras aici multi turisti care erau clienti fideli Vaii Prahovei.

www.eurotouringtravel.ro pentru cele mai bune oferte in sezonul rece.

Cea mai buna oferta de sezon vine de la Transalpina Ski Resort, cea mai noua statiune de schi din tara. Aflata la 30 de kilometri de orasul Petrosani, Transalpina Resort vine cu o oferta imbatabila pentru turisti: acces gratuit la toate instalatiile din statiune, fie ca e vorba de telegondola, teleschi sau de telescaun, pana la finele anului.

Singurul cost pe care il au de achitat turistii este cazarea, preturile pornind la pensiunile din Voineasa si Brezoi de la 50 de lei de persoana/ noapte. Partiile din statiune au fost puse deja in functiune, avand grade diferite de dificultate, de la incepator, pana la avansati.

In Straja se schiaza, Parang asteapta zapada

Statiunile de pe Valea Jiuluii au fost deja "inundate" de turisti. De o situatie buna se bucura in acest sfarsit de saptamana Domeniul Schiabil Straja. Toate cele sapte partii ale sale sunt practicabile, inclusiv cea de 8 kilometri lungime, ce coboara din Varful Straja pana aproape de orasul Lupeni

OFERTE LAST-MINUTE pentru tabere la schi

Urcarea cu telescaunul pana la partie costa 15 lei dus-intors, preturile la cazare sunt cuprinse intre 30 si 150 de lei de persoana pe noapte, iar costurile pentru o masa de pranz oscileaza aici intre 25 si 50 de lei.

Valea Prahovei, la inaltime

Infrastructura mult mai dezvoltata a statiunilor de pe Valea Prahovei face ca oferta de aici sa fie ceva mai buna decat a vestului tarii. Dar si preturile sunt pe masura.

www.eurotouringtravel.ro

In Predeal, Azuga sau Sinaia zapada depaseste deja 60 de centimetri, iar majoritarea partiilor sunt deschise, inclusiv cele cu instalatii de nocturna. Acolo unde iarna nu a fost foarte generoasa, tunurile de zapada au fost pornite. Preturile de acces la partie sunt insa mult mai piperate decat cele din statiunile din vestul tarii pornind de la 20 de lei urcarea.