Societatea CAMINUL MARTHA SRL dezvolta in Romania un concept inovator, de tip european, conform caruia nevoile fundamentale ale individului (persoanei varstnice) sunt satisfacute in ordinea prioritatilor oferind o calitate a vietii.

In cautarea excelentei cautam sa utilizam concepte cat mai inovatoare astfel incat sa ne diferentiem de concurenta, oferind astfel serviciilor noastre unicitate.

Beneficiarii nostri de la Centrul Rezidential pentru persoane varstnice sunt persoane varstnice afectate de dementa sau Boala Alzheimer, care se afla in situatia de a nu se mai putea ingriji singure, au inceput ciclul de regresie psihogenetica de la 65 de ani pana la sfarsitul vietii, aceste persoane varstnice fiind afectate de o anume patologie: probleme de sanatate grave, atat pe plan fizic cat si psihic. In cazul acestor persoane varstnice aflate intr-o situatie delicata si serioasa, devine foarte dificil pentru apartinatori/reprezentanati legali sa-i ingrijeasca. Nu pentru faptul ca sunt foarte ocupati cu serviciul sau pur si simplu cu propriile probleme, insa nu cunosc efectiv metodele si tehnicile de a se adresa persoanei varstnice care are o anume patologie. Nu sunt pregatiti pentru evolutia persoanei varstnice si nu au dezvoltate abilitatile necesare si nici resursele de a le asigura o calitate a existentei.